Vertrouw op onze dakbedekking voor platte daken

Het plat dak van uw nieuwbouw of uw gerenoveerde woning zal met veel vakkennis en ervaring worden gelegd door DV Construct. Onze firma uit Herenthout is vertrouwd met de meest uiteenlopende dakwerken. Uw voordeel is dat wij het volledige project van begin tot einde uitwerken.

Nieuwbouw en renovatie

Waar u ook een plat dak nodig heeft, schakel meteen onze diensten in. Wij bieden u een persoonlijke service aan zodat u steeds tevreden zal zijn van de werken. Een nieuw plat dak op uw keuken of een volledig nieuw dak voor uw nieuwbouw, voortaan heeft u voldoende aan één dakwerker. Vraag ons zeker ook voor het onderhoud van de daken.

Totaalproject

DV Construct doet veel meer dan enkel het regelen van de dakbedekking. In Herenthout en omstreken gaan wij op uw daken voor totaalprojecten. Dit betekent dat ook de isolatie- en zinkwerken worden voorzien voor een kwaliteitsvolle afwerking. De plaatsing van de afvoer- en de dakgoten, onder andere met materiaal van Deceuninck, zit allemaal in uw project inbegrepen.

EPDM en roofing

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij de twee meest bekende vormen van dakbedekking voor platte daken aanbrengen. Wij leggen zowel EPDM als roofing op een professionele wijze. EPDM heeft onder andere een heel lange levensduur en wordt zonder naden geplaatst. Roofing kan gelegd worden tegen een heel interessante prijs en het is goed bestand tegen diverse weersomstandigheden.

Contact

Wees voor vele jaren gerust over uw platte daken en laat DV Construct zo snel mogelijk langskomen om de werken te overlopen.

DV Construct Comm.V
Clikc+