Uw ideale dakwerker voor nieuwbouw en renovatie

Met DV Construct uit Herenthout wordt uw nieuw hellend dak van A tot Z geregeld door één bedrijf. Als ervaren dakwerker leggen wij uw dak van de afbraak, bij een renovatieproject, tot de zinkwerken voor de afwerking. Ook voor het onderhoud contacteert u ons.

Hellende daken

Particulieren en bedrijven mogen rekenen op lekvrije hellende en platte daken wanneer ze met ons samenwerken. Voor hellende daken regelen wij bij een renovatie eerst een veilige afbraak van het oude dak. Nadien start de opbouw met de timmerwerken en het aanbrengen van isolatie. Voor de dakbedekking werken wij met kwaliteitsvolle merken zoals Koramic en Eternit, bijvoorbeeld de dakpannen.

Afwerking

Bij DV Construct staan wij garant voor een nauwkeurige afwerking. Dit passen wij onder andere toe bij het plaatsen van de dakramen. Hiervoor gaan wij aan de slag met toepassingen van Velux. Ook in bestaande daken, die wij niet hebben geplaatst, komen wij ramen plaatsen. De verdere afwerking wordt afgerond met zinkwerken voor de afvoerbuizen en dakgoten.

Onderhoud

Om lekken en schade te vermijden, moeten bepaalde types van daken op tijd een grondige onderhoudsbeurt ondergaan. Aarzel niet om ons hiervoor in te schakelen. Wij zijn uw aannemer voor het ontmossen van uw daken voor een duurzame toekomst van uw dak. Ook wanneer er herstellingen nodig zijn aan uw daken, schakelt u onze klantvriendelijke service in.

Contact

Op zoek naar een dakwerker in Herenthout en omgeving? Wacht niet langer en bel vandaag nog om een afspraak te maken bij DV Construct.

DV Construct Comm.V
Clikc+