Kies voor een stijlvolle gevelbekleding

Bij zowel verbouwingen als een nieuwbouw kan u uw gevels een eigenheid meegeven die perfect bij uw woning past. Dit is mogelijk door middel van een gevelbekleding. In Herenthout en omgeving plaatsen wij deze voor een mooie uitstraling van uw huis.

Mogelijkheden

De opties om uw gevel te bekleden zijn ondertussen erg uitgebreid geworden. Afhankelijk van uw budget, smaak en technische mogelijkheden laten wij u kiezen uit verschillende materialen voor de gevelbekleding. Onder andere een bekleding met zink, Trespa, Deeplas of hardschuim, pvc en leien kunnen wij voor u uitvoeren.

Voordelen

Het laten bekleden van uw buitengevels heeft ongetwijfeld meerdere voordelen te bieden voor u en uw woning. Uw buitenmuren worden meteen beter beschermd tegen de weersomstandigheden. Beter beschermde gevels vormen trouwens goed nieuws voor de rest van uw woning. Door het aanbrengen van isolatie tijdens deze werken zal u eveneens in een energievriendelijker huis wonen.

Nieuwbouw en renovatie

Het vernieuwen of bekleden van uw gevels geeft uw bestaande gebouw een volledig nieuw uitzicht. Weg is de verouderde gevel die wordt vervangen door een frisse en nieuwe look. Maar ook uw nieuwbouw wordt meteen met uw favoriete materiaal aangekleed door het team van DV Construct, dat in één project ook de dakwerken voor zijn rekening kan nemen.

Contact

Uw gevels in de regio Herenthout een nieuw elan geven, doet u door nu DV Construct in te schakelen. Wij staan u meteen bij met alle advies.

DV Construct Comm.V
Clikc+