Duurzaam wonen met isolatie van DV Construct

U verkrijgt niet alleen kwaliteitsvolle daken met DV Construct, uw gebouw zet ook meteen een stap vooruit in energiezuinigheid. Wij plaatsen namelijk de ideale isolatie afgestemd op uw daken en budget. Van onze dakwerker krijgt u op voorhand alle informatie.

Nieuwbouw & renovatie

Uw daken in de regio van Herenthout laten isoleren, is een job voor ons. Bij de plaatsing van een nieuwe dakbedekking voorzien wij in één moeite de correcte isolatielaag. Ook bij een nieuwbouw isoleren wij het gebouw om tot een goed energiepeil te komen. Bestaande daken die wij niet hebben gelegd isoleren wij eveneens voor u.

Type isolatie

Bij DV Construct leggen wij u graag het gebruik uit van onze twee types van isolatie. In de eerste plaats brengen wij de gekende thermische isolatie aan. Deze zorgt ervoor dat u minder energie moet verbruiken. Maar daarnaast plaatsen wij akoestische isolatie. Deze laag waakt er over dat u gespaard wordt van geluidsoverlast in uw woning.

Daken & gevels

Bouwen en verbouwen is niet meer mogelijk zonder het aanbrengen van de juiste vorm van isolatie. In Herenthout en omstreken isoleren wij uw project op verschillende manieren. Tijdens onze dakwerken isoleren wij platte en hellende daken. Ook tijdens de zolderinrichting is bijkomende isolatie mogelijk. Tot slot levert onze gevelbekleding u een extra mogelijkheid tot isolatie op.

Contact

Richt uw gebouw energievriendelijk in en schakel onze diensten nu in voor het isoleren. U mag rekenen op ons professioneel advies.

DV Construct Comm.V
Clikc+