Maak gebruik van de handige zolderinrichting

Vernieuw in één moeite uw volledige bovenverdieping dankzij de interessante service van DV Construct uit Herenthout. Onze dakwerkers plaatsen uw nieuwe dakbedekking om nadien uw zolderinrichting uit te voeren. Op die manier slaat u een dubbele slag.

Zolderafwerking

De afwerking van de zolder is zo’n klus die in vele gevallen het langst wordt uitgesteld. Maar wanneer u een pas aangekocht huis wil verbouwen of een nieuw dak wenst te laten leggen, is het tijd om alle werken op één moment te laten verlopen. Wij voeren uw dakwerken uit en gaan nadien meteen over tot het afwerken van uw zolderverdieping.

Gyproc

Benieuwd naar de voordelen van onze zolderinrichting? Vanuit Herenthout komen wij graag naar u toe om het te bespreken. Wij werken uw zolder af met Gyproc waarmee u meteen mooie strakke muren en plafonds heeft. Deze worden schilderklaar afgeleverd. Door onze dakwerken beschikt uw zolder eveneens over de ideale isolatie om er een gezellige bijkomende kamer van te maken.

Verbouwen

Uiteraard voeren wij deze pakketten uit bij zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Maar zeker bij verbouwingen aan woningen, handelszaken of bedrijven zet u met onze diensten een grote stap vooruit. Met één ervaren aannemer als DV Construct vernieuwd u uw daken, zolders en u kan er zelfs nog een nieuwe gevelbekleding aan toevoegen.

Contact

Bouwen of verbouwen? Laat ons snel kennis maken met uw plannen en wij regelen een feilloze uitwerking.

DV Construct Comm.V
Clikc+